Osebna asistenca, Katrin Modic, Elena Pečarič, Domen Retelj

19.50

Priročnik Osebna asistenca dosledno razčleni in pojasni, kaj pomeni zagotavljanje enakih možnosti za neodvisno življenje aktivnih uporabnikov, predvsem pa nazorno razloži, kaj obsegajo storitve osebne asistenca in česa ne.

Poštnina 2,5 evra/knjigo.

V primeru, da naročite več kot 3 knjige in ste iz Ljubljane, vam knjige brezplačno dostavimo.
Za večje količine knjig nas pokličite na 01/521-22-77.

Kategorija:

Opis

Avtorji so priročnik spisali z uporabniškega vidika, v njem natančno določijo, kaj osebna asistenca je, predvsem pa ovržejo najpogostejše napačne predstave, kaj vse naj bi obsegale storitve osebne asistence. Zaradi zares celovitega pristopa je priročnik osnovno branje za uporabnike, osebne asistent(k)e, izvajalce osebne asistence, koordinatorje invalidskega varstva in strokovno javnost.
Priročnik je natisnjen v A4 formatu in obsega 189 strani, prilagojen pa je tudi za slepe in slabovidne osebe s tehničnimi opisi, predpisano pisavo in velikostjo črk. Spremno besedo zanj sta prispevala profesorica s Fakultete za socialno delo dr. Darja Zaviršek in profesor Filozofske fakultete dr. Robi Kroflič.

Na voljo tudi v elektronski obliki.

Title