IZOBRAŽEVALNI CENTER ZA NEODVISNO ŽIVLJENJE

Izobraževalni center za neodvisno življenje temelji na večdesetletni tradiciji, torej izkušnjah in znanju, ki smo si jih na društvu nabrali med izvajanjem osebne asistence in tekom prizadevanj za sprejem ZOA. Prav zato nudimo širok nabor izobraževanj za različne zainteresirane javnosti:

1.) Izobraževanje za izvajanje vrstniškega svetovanja (metoda, namen vrstniškega svetovanja, kdo je lahko vrstniški svetovalec, načela in tehnike dela vrstniškega svetovanja, potek svetovalnega razgovora, oblike vrstniškega svetovanja, razlike med prijateljskim, strokovnim in vrstniškim razgovorom, možnosti uporabe vrstniškega svetovanja)
2.) Bontonček
3.) Izobraževanja za izvajanje OA (za osebne asistente, uporabnike in izvajalce osebne asistence)
4.) Izobraževanje za nadzor izvajanja OA
5.) Izobraževanje za družinske člane hendikepiranih (kakšne so ovire pri neodvisnem življenju, kako lahko podprete svojega družinskega člana s hendikepom, da bo zaživel neodvisno)
6.) Informiranje širše javnosti o neodvisnem življenju hendikepiranih in podiranje stereotipov o hedikepiranih.
7.) Izzivi pri inkluzivnem izobraževanju za strokovne delavce na šolah.

Znotraj našega izobraževalnega centra ponujamo drugim organizacijam ugoden najem naše učilnice, ki je prenovljena in opremljena z modernimi digitalnimi pripomočki – računalnikom, diaprojektorjem ter platnom za prikazovanje. Cena najema znaša 10 evrov na uro brez uporabe digitalnih pripomočkov, z uporabo pa 12 evrov. Če potrebujete učilnico za cel dan znaša cena 50 evrov, v kolikor pa bi želeli našo učilnico uporabljati redno, se cena določi po dogovoru.

S klikom na plus se vam prikaže tehnični opis fotografije.
Tehnični opis je trenutno še v izdelavi in bo na voljo v kratkem.

STORITVE

Po dogovoru nudimo in organiziramo tudi posebne delavnice z namenom učinkovitega inkluzivnega izobraževanja. Gre za storitev, ki vključuje:

  • izobraževanja za spremljevalce,
  • podporo staršem,
  • podporo šoli (učiteljem in strokovnim delavcem),
  • delo z razredom.
S klikom na plus se vam prikaže tehnični opis fotografije.
Tehnični opis je trenutno še v izdelavi in bo na voljo v kratkem.

Naročite se na naše e-novice in bodite na tekočem.

1 Step 1
Soglasje
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right